
AVALUACIÓ
-
Avaluació formativa dels infants:
Entenem l'avaluació com un procés progressiu d'assoliment de les capacitats educatives.
Potenciem que l'alumnat de I3, amb aquesta proposta, es comuniqui a través de diferents llenguatges, es mostri amb una actitud positiva per descobrir i experimentar amb curiositat i interès, que avanci en autonomia i autoestima i que creixi en els afectes i les relacions tot potenciant la creativitat.
Fem una avaluació continua del desenvoupament de les capacitats de l'alumnat i de tots els aprenentatges de manera integral a partir de: l’observació tot focalitzant la mirada, les converses, l'acompanyament des de l'escolta activa i dels dibuixos com a eines de representació.
A més, volem que l'alumnat es vagi autoregulant a partir de les converses (què li ha agradat, què ha après, què ha entès...) i la coavaluació (que tots junts valorem les tasques que hem anat realizant).



Converses en grup
Dibuix


Representació de continguts
“L’avaluació ha d’estar integrada i contextualitzada en la dinàmica habitual de l’escola (ha de ser significativa per als infants), ha de ser diversa (que tingui en compte com més
fonts d’informació i de contrast millor) i s’ha de portar a terme en un ambient compartit i dinàmic.”
Currículum i orientacions. Educació infantil, segon cicle. 2016
-
Avaluació de les famílies:
Ens hem proposat passar una enquesta (la podeu visualitzar a continuació) al final de l’activitat per veure el grau d’implicació i de temps que ha suposat per a ells, aspectes que han trobat positius i també aspectes que creuen que podem millorar de cara al proper curs. A més, volem valorar el grau de motivació dels alumnes en la visualització dels vídeos el cap de setmana.
A més a més, en aquesta web s'ha creat l'apartat "compartim" amb la idea de seguir avançant en la relació i comunicació entre les famílies i el col·legi, i en aquest cas, perquè les famílies puguin compartir la seva experiència i vivència entorn aquest projecte.
